Moekotte is Schneider PlantStruxure Certified

Moekotte is Schneider PlantStruxure Certified

 

 

Moekotte verhoogd de expertise op Schneider automatiseringsproducten door PlantStruxure Certified Engineers

PlantStruxure is een procesautomatiseringssysteem van Schneider Electric waarmee industriële bedrijven in staat zijn om nog efficiënter te produceren, de operationele kosten te verlagen en aanzienlijk minder energie te verbruiken. PlantStruxure maakt tevens samenwerking mogelijk tussen alle partijen binnen een productieketen of logistieke keten.

 

Aspecten waarmee Moekotte vanuit de vraag van opdrachtgevers dagelijks te maken heeft zijn de aanschaf- en onderhoudskosten van nieuwe besturingen die zo laag mogelijk moeten zijn met tegelijkertijd een zo hoog mogelijke opbrengst. Hierbij mag een goede kwaliteit van de productie en het respect voor het milieu niet uit het oog verloren worden.

 

Schneider Electric beschikt over een aantal producten binnen PlantStruxure die het mogelijk maken om de gewenste productie data zichtbaar te maken voor alle partijen die binnen een industriële omgeving samenwerken.

Schneider Electric biedt de mogelijkheid aan System Integrators om trainingen te volgen en extra kennis op te doen van hun producten.

 

Een aantal engineers van Moekotte hebben hieraan deelgenomen en zijn PlantStruxure Certified. Het bijbehorende certificaat is door Gerard Ruiter aan één van de engineers overhandigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?