Verbouwing kantoren Reobijn

Verbouwing kantoren Reobijn
Soort project E & W Installaties
Opdrachtgever Reobijn B.V.
Vestigingsplaats Haaksbergen

Het project

Reobijn B.V. is een internationaal georiŽnteerd kunststof spuitgietbedrijf met 50 medewerkers en 27 spuitgietmachines. Reobijn B.V. levert kunststof halffabricaten en eindproducten voor zeer uiteenlopende toepassingen. Daarbij gaat het zowel om zichtdelen als om technische onderdelen, waarbij intensief gebruik zware eisen stelt aan sterkte, maatvoering en uitstraling. De afgelopen maanden is er veel veranderd binnen de muren van het bedrijf, het kantoorgedeelte en kantine en entree zijn volledig vernieuwt, zowel de elektrotechnische als de werktuigkundige installatie.

De opdracht

De realisatie van de technische installaties betreffende de kantoorrenovatie van Reobijn te Haaksbergen. Het project omvat het realiseren van de werktuigkundige en elektrische installatie rondom de gehele renovatie van het kantoor en bedrijfskantine. De werkzaamheden bestonden uit het detailleren, berekenen, tekenen, samenstellen, leveren, monteren, meten, beproeven, testen, inregelen en opleveren van de werktuigkundige en elektrische installaties. (waterinstallatie, sanitair en verwarming en luchtbehandeling)( ook de elektra, inbraak en toegangscontrole, data, verlichting )

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn, weer een tevreden opdrachtgever die we aan onze lijst mogen toevoegen. Het project viel niet alleen op door zijn werktuigbouwkundige en elektrotechnische veelzijdigheid ook de planmatige insteek speelde een belangrijke rol. Moekotte bewees hiermee niet allen de technisch de juiste oplossingen te kunnen leveren maar ook binnen planning en budget.