Nieuwbouw bedrijfhal Dynobend

Nieuwbouw bedrijfhal Dynobend
Soort project E Installatie
Opdrachtgever Dynobend B.V.
Vestigingsplaats Haaksbergen

Het project

Dynobend B.V. is een onderneming waar "Know-How" en "Service" hoog in het vaandel staan. Met de kennis, welke wij in de loop der jaren hebben opgedaan, betreffende het buigen en het construeren van gebogen constructies kunnen wij onze afnemers goed adviseren. Tenslotte is buigen een specialistisch vak. Dynobend® heeft zich hier volledig op gespecialiseerd. De afgelopen maanden is er veel veranderd binnen en buiten de muren van Dynobend B.V.. Een concreet bewijs hiervan is een forse vergroting van het bestaande pand.

De opdracht

Het aandeel van Moekotte bij het vergroten van het bestaande pand bestond uit het verzorgen van de elektrotechnische installaties. Te verdelen in inbraakbeveiliging, brandmeldinstallatie, databekabeling en het leveren en plaatsen van de verlichtingsarmaturen.

Het resultaat

Het resultaat van al dit werk is samen te vatten in drie worden: een tevreden opdrachtgever. Het project viel niet alleen op door zijn elektrotechnische veelzijdigheid ook de planmatige insteek speelde een rol. Moekotte bewees hiermee niet alleen technisch de juiste oplossing te kunnen leveren, maar ook binnen planning en budget.