Werktuigbouwkunde

Als Moekotte adviseren we onze klanten graag over de vele werktuigbouwkundige installatiemogelijkheden. Daarna ontwerpen we de installaties aan de hand van de wensen van de klant en vervolgens verzorgen we de implementatie en het inregelen.

Wij realiseren voor onze klanten werktuigbouwkundige oplossingen op het gebied van:


• Verwarming
• Klimaat beheersing
• Luchtbehandeling
• Regeltechniek
• Watervoorziening
• Sanitair
• Riolering en hemelwaterafvoer
• Warmteterugwinning
 

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Verwarming:

 

Als bron voor de verwarming van een pand is er een keuze uit een aantal mogelijkheden: traditionele CV ketels, warmtepompen, WKO (Warmte Koude Opslag), WKK (Warmte Kracht Koppeling)
Voor de afgifte van de warmte zijn verschillende mogelijkheden, traditionele radiatoren, vloerverwarming, stralingspanelen of luchtverwarming.

 

Water, sanitair, riolering, hemelwaterafvoeren:

 

Een belangrijk onderdeel van elke installatie is het totale watermanagement van een project. Of het nu gaat om utiliteit of om industrie, de vraag is: hoe kunnen we op een veilige manier onze waterstromen beheersen? Wij hebben voldoende ervaring op dit gebied. Of het nu gaat om primaire water aansluitingen, sanitair of de afvoer van water via riolering of hemelwaterafvoer.

Voor de veiligheid van de gebruikers van een installatie is het van belang dat bij de tapwaterinstallatie legionellapreventie is doorgevoerd . Wij als Moekotte hebben veel ervaring op het gebied van Legionellapreventie en diverse referenties van zorginstellingen, sportaccommodaties en industrie Om de veiligheid te garanderen maken we eerst een legionellabeheersplan en daarnaast de vereiste aanpassingen in de installaties.

 

Luchtbehandeling:

 

De kwaliteit van de lucht in een pand heeft grote invloed op de prestaties van de mensen die werken in het pand. De praktijk heeft aangetoond dat de prestaties van werknemers , gebruikers beter wordt naarmate de kwaliteit van de lucht beter is. Dit principe geldt voor bijna elke ruimte.

De manier waarop lucht wordt gezuiverd, gekoeld en verwarmt heeft een grote invloed op de kwaliteit van de lucht. Om het energieverbruik te optimaliseren zijn er verschillende oplossingen mogelijk, deze oplossingen zouden wij graag met u willen bespreken