Goed met gebouwautomatisering

Gebouwgebonden technische installaties nemen met de dag aan importantie toe.

 

Integreren is profiteren

Moekotte is als geen ander in staat om voor u te komen tot een extreme integratie van klimaatbeheersing, verlichting, beveiliging, toegangscontrole en datacommunicatie.

Niet alleen uw gebruikerscomfort is hiermee gediend. Want tegelijkertijd bereiken wij voor u forse energiebesparingen. Uw gebouwautomatisering promoveren wij hiermee tot een superieur sturingsinstrument. Gebouwbeheerders kunnen eigenlijk niet meer zonder.

 

Essentiële meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechnieken vormen hét fundament onder gebouwautomatisering. Echter, dit verlangt een brede en diepe visie op de mogelijkheden van installatietechniek. Plus de power om datastromen en sturingssystemen slim samen te brengen. Speciaal voor u acteren de meet- en regelspecialisten van Moekotte als system integrator. Hun doel is uw plezier: het realiseren van een optimaal rendement uit uw uiteenlopende systemen.

 

Beheer op afstand: voordeel binnen handbereik

Uiteraard leggen de gebouwautomatiseringssystemen van Moekotte ook cruciale managementinformatie op tafel. Beheerders krijgen hiermee een totaal nieuwe horizon en kunnen actie ondernemen. Gericht op twee zaken: nog meer comfort voor hun huurders en een verminderd energieverbruik.