voor vestiging Moekotte Veendam
Bezoekadres

Vrijheidsweg 31
9641 KP Veendam
 

info.veendam@moekotte.nl

T. 0598 - 350 380

De Moekotte-vestiging in Veendam telt circa 40 medewerkers. Een compact en enthousiast team dat de afgelopen vijfentwintig jaar actief is in onder andere de waterbouwsector en industrie. Voor de realisatie van elektrotechnische oplossingen. Maar ook bij voorkomende mechanische of civiele werkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Moekotte Veendam heeft zich in korte tijd ontpopt tot één van de belangrijkste spelers voor het onderhoud en de nieuwbouw van brug- en sluis-installaties, lokaal bediend of op afstand. De afgelopen drie jaar zijn de meeste waterzuiveringsinstallaties in het Noorden door Moekotte Veendam van een nieuwe besturing voorzien. In het kader van de aanleg van de Blauwe Stad in het Groninger Oldambt is Moekotte Veendam ook betrokken bij de realisatie van de besturingstechnieken voor de verschillende gemalen.

Sterk in industrie
Moekotte Veendam heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerde industriële installateur. Met name op het gebied van aandrijving en gespecialiseerde eenmalige projecten met veel engineering en ontwikkeling is Moekotte Veendam een sterke speler. Voor de zetmeel industrie vindt u onze installaties over de hele wereld, waarvan de meeste in China. Voor een aantal klanten staat een gespecialiseerd team garant voor service en onderhoud van hun installaties, en zorgt in geval van storing voor een snelle oplossing.


Uw uitdaging voorzien wij van een uitkomst
Geen vraag, project of probleem zo complex, of Moekotte Veendam formuleert er een praktisch en passend antwoord op. Uitgevoerd van plan tot praktijk, binnen begroting én planning.