voor vestiging Moekotte Apeldoorn
Bezoekadres

Gladsaxe 43
7327 JZ Apeldoorn
 

info.apeldoorn@moekotte.nl

T. 055 - 3032700

Moekotte Apeldoorn, voorheen bekend als Moekotte Eerbeek, is de vestiging binnen de Moekotte Groep met de meest centrale ligging en telt circa 25 medewerkers. In januari 2016 is deze vestiging verhuisd van Eerbeek naar Apeldoorn, een optimale locatie voor onze relaties in onder andere Apeldoorn, Zwolle, Amersfoort, Arnhem en Deventer. De focus binnen onze onderneming is gericht op industriële automatisering, instrumentatie, gebouwautomatisering, utiliteit, machinebouw en besturingen voor gemalen en waterzuiveringen.

 

Door de brede kennis en ervaring van onze medewerkers zijn wij zeer dynamisch inzetbaar in de gehele kring van elektro- en automatiseringstechniek. Wij onderscheiden ons graag op het gebied van de klant om installaties en projecten duurzaam en kostenefficiënt uit te voeren.

 

De vestiging Apeldoorn, sterk in de papier industrie

Eerbeek en omgeving staat bekend om zijn grote industrie van papier en karton en ook de verwerkende industrie van papier is hier in grote mate aanwezig. Moekotte Apeldoorn is ook in deze sectoren zeer actief werkzaam van de automatisering van de machinelijnen tot aan de gebouwgebonden installaties en keuringen. Naast deze sectoren is Moekotte Apeldoorn, net als de andere vestigingen van Moekotte, eveneens actief in andere markten zoals food & Beverage, drinkwater en waterzuivering, machinebouw in het algemeen, de marine sector, pharma en turbinebouw. Bij storingen staan wij uiteraard direct paraat om de continuïteit van de processen te kunnen garanderen.

 

Uw uitdaging voorzien wij van een uitkomst

Graag staan wij open voor elke vraag, project of probleem met zijn eigen complexiteit. Moekotte Apeldoorn formuleert er een praktisch en passend antwoord op. Van plan en engineering tot aan de uitvoering in de praktijk, binnen de begroting én planning.

Daarnaast vormen zaken als maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit de bekende rode draad die eveneens bijdraagt aan onze klantvriendelijke benadering.