Stageopdracht (HBO) | Software engineering

Moekotte Enschede


Meewerken binnen een van de projecten

 

Stageopdracht omschrijving

Moekotte deelt werkzaamheden in in drie divisies: Industrie, Water en Infra en Utiliteit. Om deze werkzaamheden uit te voeren, beschikken wij over een aantal afdelingen; waaronder de afdeling software engineering.

 

Software engineers schrijven aan de hand van het klantvraagstuk de ontwerpdocumenten, ontwikkelen de PLC en SCADA software, testen deze in de panelen in onze werkplaats en stellen deze in bedrijf bij onze opdrachtgevers.

 

We voegen een stagiair toe aan een of meer projectteam(s). Binnen het project(en) werk je aan één (of meer kleine) uitdagende opdrachten. Die zijn project-specifiek en dus niet van te voren vast te leggen.

Wij zorgen ervoor dat de aspecten die het HBO toetst als het gaat om analyse, ontwerp en realisatie in een opdracht terugkomen en hieraan geven we de benodigde ruimte en aandacht.

 

Stage startcompetenties

Wij kiezen voor een gedreven persoon die zelfstandig werkt en die affiniteit heeft met softwareontwikkeling, het liefst binnen de industriële automatisering. Ervaring met PLC en SCADA is een pré. Een goed abstract denkniveau helpt zeker mee bij het werken aan deze opdracht.

 

Heb je interesse?

Lijkt je het leuk om aan deze opdracht te werken, stuur dan een mail aan werkenbij@moekotte.nl of gebruik onderstaande 'solliciteren' button. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op en bij een klik plannen we een kennismakingsgesprek.

 

Tijdens de kennismaking bespreken we de details van de opdracht en bepalen we beiden of dit een opdracht is die je op het lijf geschreven is!