Walstroomkasten - Nieuwe opdrachten

Walstroomkasten - Nieuwe opdrachten

 

 

 

Walstroomprojecten

De afgelopen jaren heeft de Moekotte Groep veel kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de engineering en bouw van walstroom-en waterkasten ten behoeve van de scheepvaart. In studiefase van het kade herinrichtingsplan wordt Moekotte vanwege haar expertise dan ook frequent uitgenodigd om deel te nemen en haar input te leveren in de ontwerp vergaderingen. Naast genoemde werkzaamheden behoren bij de meeste projecten het leggen en aansluiten van de voedingskabels en plaatsen van lichtmasten eveneens tot de Moekotte opdracht.

 

Eerdere projecten die Moekotte op dit gebied opgeleverd heeft zijn onder andere de walstroomkasten in de haven van Amsterdam, de haven van Haarlem en bij Eefde langs het Twentekanaal.

 

 

Andere referentieprojecten:

Locatie Hengelo

Onderdeel van de herstructurering van de havenkade betrof het plaatsen van walstroom-en waterkasten. Hierbij werden tevens de voedingskabels door Moekotte gelegd en aangesloten. Oplevering van dit gedeelte van de opdracht was in de tweede helft van 2013.

De verlichtingsmasten zijn kort na oplevering van de kasten geplaatst.

 

Locatie Wijnegem ( België )

Bij de herinrichting van de haven van Wijnegem zijn er 8 walstroomkasten en 3 waterkasten geleverd en geplaatst. Dit project is eind 2013 opgeleverd.

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?