Twence - ONFA project en Moekotte

Twence - ONFA project en Moekotte

 

Moekotte Enschede scoort het ONFA project

 

 

De europese aanbesteding van het ONFA ( Optimalisatie Non-Ferro Afvangst) heeft ertoe geleid dat Moekotte zowel op basis van de Prijs als wel een gedegen Plan van Aanpak verkozen is tot partner van opdrachtgever Twence.

De omvang van het werk betreft voor Moekotte onder andere het (aan) leveren, monteren, in bedrijfstellen, testen en functioneel opleveren van de elektrische installatie. Het betreft hier onder andere: het verleggen van de 10,5 KV voedingskabel, levering van de trafo, uitbreiding van de verdeelinrichting, ontwerp en bouw van de  schakelkasten in een nieuwe MCC., instrumentatie en besturingssysteem. Gebouwgebonden realiseert Moekotte de elektrotechnische installaties en de HVAC systemen; split-unit integratie in bestaande PRIVA systeem en het  aansluiten van de brandmeldsystemen in de bestaande systemen. 

Moekotte ervaart dit omvangrijk en onder aanzienlijke tijdsdruk te realiseren project als een interessante uitdaging en uitstekende gelegenheid om haar expertise en efficiënte aanpak te tonen.

De oplevering van de nieuwe fabriek zal in mei 2014 plaatsvinden.

Nieuwsbrief ontvangen?