Steeds meer waterschappen schrijven de AkvoNova software standaard voor

Steeds meer waterschappen schrijven de AkvoNova software standaard voor

Steeds meer waterschappen schrijven de AkvoNova software standaard voor

 

Hoeveel water moet er voor deze beslissing bij úw waterschap nog onder de brug door? De AkvoNova software is inmiddels dé norm bij een aantal van de Nederlandse waterschappen. Innovatief, maar ook een bewezen toonbeeld van standaardisatie, uniformiteit, consistente kwaliteit en modulariteit. Door verschillende softwaremodules te combineren tot één geheel aan besturingssoftware, benut u een 100% op uw situatie toegespitste besturing.

AkvoNova is standaard opgebouwd uit kleinere softwaremodules. Die koppelt u moeiteloos aan elkaar en zijn multifunctioneel herbruikbaar. Bij uitbreiding hoeft u er slechts een module bij te programmeren. De AkvoNova standaard biedt uw waterschap een bibliotheek van geteste, elders bewezen en dus direct inzetbare softwaremodules.

 

Net zo compleet als u maar wenst

De AkvoNova standaard biedt kleinere koppelbare softwaremodules voor werktuigen en metingen, maar ook voor complete water-, slib- en utiliteitenregelingen. De AkvoNova standaard biedt u een uitgebreid scala aan functionaliteit. Zoals het presenteren van verzamelstatussen in elke laag van de installatie, simulatievoorzieningen, scheiding van procesalarmen en onderhoudsalarmen. Maar ook instelbare alarmurgentie tot in het alarmvenster en het accepteren en resetten van alarmen per beeldplaatje.

 

AkvoNova: dé oplossing van watermanagementspecialist Moekotte

AkvoNova is een door Moekotte ontwikkelde softwareoplossing. Specialist in de bouw en onderhoud van elektrotechnische installaties en automatiseringssystemen van zuiveringsinstallaties en kwaliteits- en kwantiteitsgemalen. Al onze proceskennis vindt u direct toepasbaar, modulair, uniform en vergaand gestandaardiseerd terug in AkvoNova.

Nieuwsbrief ontvangen?