Kiesling freesmachine in gebruik

Kiesling freesmachine in gebruik

Nieuwe bewerkingsmachine in gebruik

Moekotte, vestiging Enschede heeft in haar werkplaats de Kiesling volautomatische bewerkingsmachine in bedrijf genomen. Een korte periode van fine-tunen en het opleiden van de operators is achter de rug en inmiddels is de machine operationeel.

met het in gebruik nemen van de freesmachine neemt Moekotte de volgende stap naar een verdere optimalisatie van de complete workflow binnen het proces paneelbouw. De volledig automatisch opererende machine draagt enorm bij aan een efficiënt en een kwalitatief hoogstaand productieproces.

Met deze machine wordt snel, exact en betrouwbaar volautomatisch geboord, schroefdraad gesneden en gefreesd in montageplaten, deuren, zijwanden en complete behuizingen van plaatstaal, roestvast staal, aluminium, koper en kunststof.

Tekeningen worden ingelezen vanuit E-Plan, Pro panel en Autocad.

Met de aanschaf van deze machine zijn we nog beter in staat om u als klant 24 uur per dag optimaal te bedienen; Kostbare en tijdrovende manuele bewerkingen behoren hiermee tot het verleden.

Een niet te onderschatten ander voordeel is een schone productieruimte waar boorkrullen en metaalsplinters tot het verleden behoren.

Nieuwsbrief ontvangen?