IndustriŽle Besturingspanelen volgens Noord Amerikaanse richtlijnen.

Vele machine- en installatiebouwers hebben de Noord Amerikaanse markt als belangrijk afzetgebied. De elektrotechnische installaties in Amerika, maar ook voor gebieden binnen de Amerikaanse invloedsferen, moeten voldoen aan andere normeringen dan de in Europa geldende internationale IEC richtlijnen. Deze richtlijnen gelden naast de installaties ook voor onder andere besturingspanelen. Specifiek voor deze markt is Moekotte door UL gecertificeerd, hetgeen voor u als relatie betekent dat Moekotte de panelen ontwerpt en bouwt volgens de UL richtlijnen. De Moekotte engineers bezitten over de benodigde kennis en expertise om de klantspecifieke besturingskasten te ontwerpen. De werkplaats in Enschede is vanzelfsprekend ingericht om de panelen conform UL508A en CSA 22.2 no. 14 te bouwen. Het UL certificaat wordt u op verzoek graag toegestuurd.

IndustriŽle Besturingspanelen volgens Noord Amerikaanse richtlijnen.

IndustriŽle Besturingspanelen volgens Noord Amerikaanse richtlijnen.

Vele machine- en installatiebouwers hebben de Noord Amerikaanse markt als belangrijk afzetgebied. De elektrotechnische installaties in Amerika, maar ook voor gebieden binnen de Amerikaanse invloedsferen, moeten voldoen aan andere normeringen dan de in Europa geldende internationale IEC richtlijnen.

 

Deze richtlijnen gelden naast de installaties ook voor onder andere besturingspanelen. Specifiek voor deze markt is Moekotte door UL gecertificeerd, hetgeen voor u als relatie betekent dat Moekotte de panelen ontwerpt en bouwt volgens de UL richtlijnen. De Moekotte engineers bezitten over de benodigde kennis en expertise om de klantspecifieke besturingskasten te ontwerpen. De werkplaats in Enschede is vanzelfsprekend ingericht om de panelen conform UL508A en CSA 22.2 no. 14 te bouwen. De certificering is ook hier op de website van UL terug te vinden.

Een voorbeeld van het succesvol ontwerpen en bouwen een besturingspaneel volgens UL richtlijnen betreft een project van onze relatie R&V Engineering B.V. te Hilversum, onderdeel van de “de Jong Groep”. Dit besturingspaneel is onlangs gebouwd ten behoeve van een industrieel brandersysteem en is inmiddels operationeel in Noord Amerika.

 

 

Met de inmiddels opgedane kennis en ervaring op het gebied van Industriële Besturingspanelen biedt Moekotte een stuk extra toegevoegde waarde. Relaties kunnen op die manier concurrerend en succesvol zijn in verschillende marktsegmenten en nieuwe afzetgebieden, ook buiten Europa.

Nieuwsbrief ontvangen?