Deelname Moekotte aan Techconn - Podium voor techniek

Op Techconn ontmoeten ondernemers en opdrachtgevers uit de innovatieve maakindustrie elkaar. Ze krijgen alle mogelijkheden om zich te concentreren op het uitwisselen van ideeŽn, concepten, kansen en mogelijkheden. Het concept van Techconn kenmerkt zich door concentratie op wat er echt toe doet: kwalitatief goede contacten en inhoudelijk interessante netwerken.

Deelname Moekotte aan Techconn - Podium voor techniek

Deelname Moekotte aan Techconn - Podium voor techniek

Op Techconn ontmoeten ondernemers en opdrachtgevers uit de innovatieve maakindustrie elkaar. Ze krijgen alle mogelijkheden om zich te concentreren op het uitwisselen van ideeën, concepten, kansen en mogelijkheden. Het concept van Techconn kenmerkt zich door concentratie op wat er echt toe doet: kwalitatief goede contacten en inhoudelijk interessante netwerken.

 

Donderdag 15 juni staan wij met onze onderneming Moekotte op Techconn. De vakbeurs voor techniek, waar innovatieve ondernemers en opdrachtgevers uit de maakindustrie elkaar ontmoeten en kennis en ideeën uitwisselen. Met veel genoegen nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand.

 

Datum: Donderdag 15 juni

Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Locatie: Hazemeijer Hengelo, F. Hazemeijerstraat 400 te Hengelo

 

Naast een bezoek aan onze stand op de vakbeurs, kunt u zich laten inspireren door de aanwezige experts tijdens workshops die gedurende de dag worden aangeboden. Het programma kunt u zien op: https://www.techconn.nl/bezoekersinfo/workshops/

 

We hopen u te mogen verwelkomen op onze stand, waar wij u graag bij praten over trends en ontwikkelingen in de maakindustrie en de rol die Moekotte daarin vervult.

 

 

 

U kunt zich gratis inschrijven voor een bezoek aan Techconn via:

https://www.techconn.nl/bezoekersinfo/bezoekersregistratie/

Na registratie ontvangt u uw persoonlijke toegangsbewijs.

 

Meer informatie over Techconn en het programma vindt u op de website:

https://www.techconn.nl/

 

Graag tot ziens, op donderdag 15 juni bij Techconn!

 

Nieuwsbrief ontvangen?