Vervangen en Aanpassen E- W Installaties Het Slagman

Vervangen en Aanpassen E- W Installaties Het Slagman
Soort project E en W installatie Installatie
Opdrachtgever Gemeente Enschede
Vestigingsplaats Enschede

Het project

Het Slagman is een schitterend gelegen zwembad in Enschede-Noord en bestaat uit een sportbad van 25 meter (28 graden Celsius) en een apart sta-diep instructiebad met glijbaan (30 graden Celsius). Er is dagelijks de mogelijkheid om banen te zwemmen en daarnaast geven we ABC-zwemlessen en zwemvaardigheid. Zwemmen, spelen en oefenen voor het diploma kan natuurlijk ook in ons gezellige bad. Tot slot wordt Het Slagman vrijwel dagelijks gebruikt door diverse zwemverenigingen.

De opdracht

Het aandeel van Moekotte bestond uit het verzorgen en aanpassen van de elektrotechnische installaties. Aanpassen van de diverse schakelkasten het leveren en plaatsen van de verlichtingsarmaturen. De werkzaamheden bestonden daarnaast ook uit het detailleren, berekenen, tekenen, samenstellen, leveren, monteren, meten, beproeven, testen, inregelen en opleveren van de werktuigkundige en elektrische installaties.

Het resultaat

Het resultaat van al dit werk is samen te vatten in drie worden: een tevreden opdrachtgever. Het project viel niet alleen op door zijn elektrotechnische veelzijdigheid ook de planmatige insteek speelde een rol. Moekotte bewees hiermee niet alleen technisch de juiste oplossing te kunnen leveren, maar ook binnen planning en budget.