Uitbreiding kantoren Diversey Enschede

Uitbreiding kantoren Diversey Enschede
Soort project Uitbreiding kantoren
Opdrachtgever Diversey
Vestigingsplaats Enschede

Het project

Diversey is marktleider op het gebied van hygiŽne- en reinigingsoplossingen voor de professionele markt. De productielocatie in Enschede maakt een groot aantal producten van Diversey. Deze productielocatie is een van de grootste fabrieken in Europa. Inmiddels vond een uitbreiding van de kantoren van Diversey Enschede plaats plus een overkapping.

De opdracht

Moekotte werd ingeschakeld voor het leveren, uitvoeren en bedrijfsvaardig opleveren van de complete W- en E-installatie voor het kantoor en de uitbreiding van de fabriekshal. De werkzaamheden liepen uiteen van riolering, hemelwaterafvoeren tot en met waterinstallatie, sanitair, gasinstallaties, Cv-installaties, ventilatie en luchtbehandeling. Maar ook nam Moekotte de verantwoording voor de koelinstallaties, elektrotechnische installaties en het leveren van de armaturen. Tevens is het maken van de installatietekeningen, een specialiteit van Moekotte, onderdeel van onze opdracht geweest.

Het resultaat

Het resultaat van al dit werk is samen te vatten in drie woorden: een tevreden opdrachtgever. Het project viel niet alleen op door zijn werktuigbouwkundige en elektrotechnische veelzijdigheid, ook de planmatige insteek speelde een rol. Moekotte bewees hiermee niet alleen technisch de juiste oplossingen te kunnen leveren, maar ook binnen planning en budget.