Uitbreiding en Verbouwing VSO het Meerik

Uitbreiding en Verbouwing VSO het Meerik
Soort project E & W Installaties
Opdrachtgever VSO het Meerik
Vestigingsplaats Enschede

Het project

VSO het Meerik is een school voor voortgezet speciaal onderwijs voor zeer moeilijk lerende jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. Het Meerik is een gespecialiseerde school voor leerlingen met een verstandelijke beperking eventueel in combinatie met een autistisch spectrum stoornis, epilepsie, gedragsproblematiek, taalstoornissen en /of motorische beperkingen. VSO het Meerik is een school van stichting Attendiz.

De opdracht

Het werk omvat het ontwerpen, berekenen, leveren en monteren en bedrijfsvaardig opleveren van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties met bijkomende voorzieningen voor de verbouw en uitbreiding van VSO het Meerik aan de Lijsterstraat 117 in Enschede. Dit in samenwerking met BCT architecten, ingenieurs en adviseurs .B.V. Moekotte heeft voor dit project de complete W en E installatie bedrijfsvaardig opgeleverd. Tevens is het maken van de installatie tekeningen een specialiteit van Moekotte onderdeel van onze opdracht geweest.

Het resultaat

Zoals verwacht heeft Moekotte naar alle tevredenheid van de opdrachtgever een pracht en goed werkende installatie opgeleverd. Het project viel niet alleen op door zijn werktuigbouwkundige en elektrotechnische veelzijdigheid ook de planmatige insteek speelde een grote rol. De toekomstige leerlingen en ook de leerkrachten genieten van alle comfort