Uitbreiding Technology Twente B.V.

Uitbreiding Technology Twente B.V.
Soort project E & W installaties
Opdrachtgever Technology Twente B.V.
Vestigingsplaats Hengelo

Het project

Als toeleverancier van complexe fijnmechanische componenten is Technology Twente B.V. sinds 1990 actief in de metaalbewerking. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en samenstellingen. De producten worden toegepast in tal van sectoren. Denk aan defensie, lucht- en ruimtevaart, de medische sector, mechatronica en algemene machine- en apparatenbouw. De afgelopen maanden is er veel veranderd binnen en buiten de muren van Technology Twente B.V. Een concreet bewijs hiervan is de forse vergroting van het bestaande pand.

De opdracht

Het aandeel van Moekotte bij de vergroting van het bestaande pand bestond uit het verzorgen van de werktuigbouwkundige installaties. Te verdelen in de binnen riolering, waterinstallatie, sanitair en verwarming en ventilatie. Ook de elektra, inbraakbeveiliging, databekabeling, geluidinstallatie en verlichtingsarmaturen nam Moekotte binnen dit veelzijdige project voor haar rekening.

Het resultaat

Opnieuw mocht Moekotte en weer een zeer tevreden opdrachtgever aan de al lange lijst toevoegen. Het project viel niet alleen op door zijn werktuigbouwkundige veelzijdigheid, ook de planmatige insteek speelde een rol. Moekotte bewees hiermee niet alleen technisch de juiste oplossingen te kunnen leveren, maar ook binnen planning en budget.