Nieuwbouw Dierenziekenhuis

Nieuwbouw Dierenziekenhuis
Soort project Utiliteit
Opdrachtgever
Vestigingsplaats Oldenzaal

Het project

Dierenziekenhuis Oldenzaal, is de nieuwe naam voor de voormalige Gezelschapsdierenkliniek Oldenzaal de Thij. Met drie dierenartsen, die ieder zijn of haar specialisatie heeft, werd de kliniek aan de Kruyskamp te klein. Het dierenziekenhuis biedt meer ruimte en mogelijkheden voor 1e- en 2e lijns zorg van uw huisdier. Zo zijn er vier wachtkamers voor hond en kat.

De opdracht

De realisatie van de technische installaties betreffende de nieuwbouw van dit prachtige Dierenziekenhuis. Het project omvat het realiseren van de werktuigkundige en elektrische installaties. De werkzaamheden bestonden uit het detaileren, berekenen, tekenen, samenstellen, leveren, monteren, meten, beproeven, testen, inregelen en opleveren van de werktuigkundige en elektrische installaties. (waterinstallatie,sanitair en verwarming en luchtbehandeling)( ook de elektra,inbraak en toegangcontrole,data,verlichting )

Het resultaat

Moekotte kon op dit project haar uitgebreide expertise kwijt. De werkzaamheden zijn naar alle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.