Nieuwbouw Fishpartners

Nieuwbouw Fishpartners
Soort project E & W Installaties
Opdrachtgever Fish Partners
Vestigingsplaats Enschede

Het project

De activiteiten van FishPartners zijn onder te verdelen in vier afdelingen te weten, de hoofdvestiging met de verse visafdeling met eigen fileerderij en de groothandelsmarkt in Spakenburg, de rokerij op Urk en de vestiging Enschede voor de Duitse markt. Toekomstgerichte bedrijven kenmerken zich tegenwoordig door hun grote aandacht voor samenwerking om klanten een beter product en een optimale service te bieden. De afgelopen maanden is er veel veranderd binnen en buiten de muren van FishPartners in Enschede. Een concreet bewijs hiervan is de forse vergroting van het bestaande pand.

De opdracht

Het aandeel van Moekotte bij de nieuwbouw van het kantoorpand bestond uit het verzorgen van de werktuigkundige installaties .Te verdelen in de binnen riolering, waterinstallaties, sanitair ,koeling, ventilatie en verwarming. Ook de elektra ,inbraakbeveiliging, databekabeling ,geluidsinstallatie en de complete verlichting nam Moekotte binnen dit veelzijdige project voor haar rekening.

Het resultaat

Net als u behandelt Moekotte elk project als maatwerk, en het resultaat mag er dan ook zijn, een tevreden opdrachtgever, die zeer te spreken is over de manier waarop dit project in een korte tijd is gerealiseerd Technisch de juiste oplossingen maar ook binnen de afgesproken planning en budget.