image/picture/MOEKOTTE00662_web.jpgProductie vraagt om uiterst hoogwaardige apparatuur. Voor u als klant is het mogelijk in samenwerking met Moekotte Enschede de assemblage van deze apparatuur totaal uit te besteden. Indien noodzakelijk en/of mogelijk kan Moekotte ook het tekeningenpakket voor u beheren.
Modulenbouw omvat de totale organisatie van zowel de assemblage als de logistiek en de communicatie met de toeleveranciers, de kwaliteitscontrole en de documentenstroom. Moekotte ontwikkelt projectspecifiek een apart bedrijfsplan, waarin alle aspecten zijn opgenomen.
image/picture/MOEKOTTE00663_web.jpgMoekotte besteedt op haar beurt een groot deel van het mechanische werk uit aan gespecialiseerde bedrijven uit de regio en zorgt als 'toeleverancier op het hoogste niveau' voor de inkoop en controle van alle onderdelen.

De kracht van Moekotte Enschede ligt in de organisatie van het productieproces en de daarbij behorende ondersteunende logistieke diensten, in combinatie met de kwaliteitsprocedures en -garanties.