Panelen- en modulebouw

Reeds vanaf de oprichting in 1966 beschikt Moekotte over een uitstekend geoutilleerde werkplaats waarin onder andere besturingskasten worden gebouwd. Panelen en lessenaars voor de diverse toepassingen in de industrie worden samengesteld en met succes ingezet in de harde praktijk. Gebruikmakend van de beste op de markt te verkrijgen componenten ontstaan robuuste producten die een lange levensduur hebben.

Naast de panelen opgebouwd met standaard componenten worden bij Moekotte ook apparaten en panelen gebouwd voor diverse specialistische toepassingen met gebruikmaking van hoogwaardige "specials". Steunend op een uitgebreid netwerk van kwalitatief hoogstaande toeleveranciers kan Moekotte vanaf de beplating tot de laatste schroef leveren en assembleren. Het spreekt vanzelf dat de projectbegeleiding, kwaliteitsbegeleiding en controle op een hoog niveau staat.

 

Naast de engineering en het bouwen volgens de europese richtlijnen is Moekotte tevens UL gecertificeerd voor het ontwerpen en bouwen van besturingspanelen conform Noord Amerikaanse richtlijnen. De Moekotte engineers bezitten over de benodigde kennis en expertise om de klantspecifieke besturingen te ontwerpen. Ook de werkplaats in Enschede is ingericht om de panelen conform UL508A en CSA 22.2 no. 14 te bouwen. Het UL certificaat sturen wij u op verzoek graag toe.

Moekotte staat voor een goede samenwerking en een uitstekende communicatie met de klant.