Machinebouw - software engineering, montage en panelenbouw

Machinebouw - software engineering, montage en panelenbouw
Soort project Diverse machinebouw-projecten
Opdrachtgever IMS
Vestigingsplaats Almelo

Het project

IMS met haar hoofdvestiging in Almelo is al meer dan 40 jaar wereldwijd een belangrijke speler wanneer het gaat om high tech oplossingen voor de electronica, precisie en medische industrie. Kenwoorden zoals micro-systeemtechnologie en micro-assemblage, concept development, project management, assembly, installation, service and support zijn een begrip voor IMS.

De opdracht

Moekotte is al ruim 10 jaar een vaste partner van IMS voor wat betreft totaaloplossingen op het elektrogebied. Bij de meeste projecten zijn de 3 disciplines van Moekotte, zijnde hard-en software engineering, panelenbouw en montage ruim vertegenwoordigd. ook voor het inbedrijfstellen op locatie, waar dan ook ter wereld, wordt regelmatig een beroep gedaan op de Moekotte engineers.

Het resultaat

De ruime elektro-ervaring van Moekotte op het gebied van machinebouw en in de industrie in het algemeen, is ook regelmatig voor IMS van groot belang. Voor diverse projecten geldt dat de expertise van de beide bedrijven een ideale combinatie vormt en een goede basis is voor het succesvol en binnen de strakke planning opleveren van de meest complexe projecten.