Data,audio en video installatie Verzuimreductie Hengelo

Data,audio en video installatie Verzuimreductie Hengelo
Soort project Utiliteit
Opdrachtgever Verzuimreductie
Vestigingsplaats Hengelo

Het project

Het bedrijf Verzuimreductie biedt organisaties een ruime dienstverleneing op het gebied van verzuimbegeleiding en Arbo dienstverlening. Moekotte werd gevraagd om voor twee afdelingen van Verzuimreductie een multifunctionele oplossing op het gebied van toegepaste techniek te implementeren.

De opdracht

Moekotte heeft de complete databekabeling aangelegd plus bijbehorende patchkast. Aanvullend is ook een audio en video installatie geinstalleerd. De laatste met meerdere schermen. Daarnaast is de bestaande elektrotechnische installatie aangepast. Alle werkzaamheden zijn door Moekotte in eigen beheer uitgevoerd.

Het resultaat

Door deze veelzijdige oplossing van Moekotte zijn circa 40 werkplekken digitaal met elkaar verbonden. Dit verhoogd de efficiency, de onderlinge communicatie, de coordinatie en dus de output van het werk. Last but not least: De clienten van verzuimreductie worden door gerichte keuzes van tv beelden via diverse schermen in de wachtruimte ge´nformeerd over de afspraak die zij op dat moment hebben met verzuimreductie.