Industriewater Eerbeek

Industriewater Eerbeek
Soort project Allerlei projecten op locatie
Opdrachtgever Industriewater Eerbeek
Vestigingsplaats Eerbeek

Het project

Industriewater Eerbeek (IWE) is een zelfstandig commerciŽle waterzuivering die op innovatieve wijze elk proces zo optimaal mogelijk laat werken. Regelmatig ontstaan er nieuwe ideeŽn en vraagstukken, waar wij als samenwerkende partij over meedenken. Wij helpen hen hiermee de juiste beslissingen te nemen zodat kritische processen goed zijn.

De opdracht

Wij voeren diverse opdrachten uit, allen op het gebied van elektrotechniek (zowel de besturings- als de procesautomatisering). Zo werkten we bijvoorbeeld mee aan een nieuwe drogerinstallatie. In eerste instantie een proefopstelling, later verzorgden wij de besturingsautomatisering bij de daadwerkelijke bouw. Daarnaast dragen wij bij aan de continuÔteit van de zuiveringsinstallatie. Voor elk probleem dat we tegenkomen op elektrotechnisch gebied zoeken wij een oplossing. Op deze manier blijft de zuivering continu in werking. Het is belangrijk om de drie papierfabrieken draaiende te houden. Andere voorbeelden van werkzaamheden zijn het vervangen van alarmdoormelding, inventariseren van de complete besturingsinstallatie, procesinformatie van de papierfabrieken visualiseren en communiceren met de ureumdoseerinstallatie, meedenken over diverse wensen.

Het resultaat

Wij zijn kennispartner, door onze jarenlange ervaring bij waterzuiveringsinstallaties dragen wij bij aan de innovatieve ontwikkeling bij de klant. Onze kernwaarde is continuÔteit. Dat uit zich in de lange relatie die we hebben met onze klanten, waaronder IWE, en in het laten doorgaan van processen. Wij hebben focus op onze klant. We kennen de klant en de processen goed, waardoor hij zich geen zorgen hoeft te maken over de elektrotechnische installaties We helpen professionaliseren. Wij houden ervan efficiŽnte totaaloplossingen te realiseren. Industriewater Eerbeek is tevreden. Wij nemen zorgen bij ze weg, zij vinden dat we prettig communicateren en dat we adequaat hun wensenpakket afhandelen.