Diverse montage opdrachten

Diverse montage opdrachten
Soort project Elektromontage diverse installaties
Opdrachtgever Twence Afval en Energie
Vestigingsplaats Hengelo

Het project

Onderstaande tekst is aangeleverd door de firma Twence. "Twence Afval en Energie staat borg voor een milieutechnisch hoogwaardige vorm van afvalverwerking. We zijn er trots op dat we een uiterst efficiŽnte, milieuvriendelijke schakel zijn in de afvalverwijderingsketen. Noodzakelijk voor het welzijn van onze samenleving als totaliteit; nuttig dankzij de elektriciteit die we opwekken en het feit dat onze reststoffen voor het overgrote deel geschikt worden gemaakt voor hergebruik" Op bovenstaande foto, aangeleverd door de firma Twence, is de locatie in Hengelo weergegeven.

De opdracht

Als huisinstallateur Elektro wordt Moekotte, vestiging Enschede, regelmatig door Twence gevraagd voor allerhande elektrotechnische werkzaamheden binnen de diverse fabrieken. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de komplete bekabeling van de projecten SOI (Slakkenopwerkingsinstallatie), Reststoffenverlading en de gasturbine inclusief branddetectie binnen het Triade project. Tevens zijn onze hardware engineers en AutoCad tekenaars regelmatig ter plaatse voor het in kaart brengen van bestaande installaties en het aanpassen van de tekeningen.

Het resultaat

De firma Twence doet een beroep op het grote aantal zeer ervaren elektromonteurs en hard- en software engineers waardoor eventuele storingen snel verholpen kunnen worden. Tevens werkt Moekotte mee aan een verdere optimalisatie (en het in kaart brengen) van de totale elektroinstallatie. Op deze manier draagt Moekotte haar steentje bij op het gebied van efficiŽnt en probleemloos produceren.