LED-verlichting: dé grote omslag staat voor de deur

LED is hot binnen de verlichtingsbranche. LED-verlichting heeft vandaag al de toekomst en verwierf een grote plek binnen de ruime dienstverlening van Moekotte. Hiermee zijn we klaar voor een grote ontwikkeling die op ons af komt. Het komende decennium zal alle conventionele verlichting ingewisseld worden voor LED. Gigantische besparingen op aanschaf- en energiekosten zijn hiervan het duurzame resultaat.

 

Goed voor milieu en gezondheid

LED-verlichting geeft geen schadelijke uv- en infraroodstraling af. Kortom, het is goed voor de gezondheid. Daarnaast verbruikt LED-verlichting 90 procent minder energie dan reguliere gloeilampen. Dit heeft een enorme invloed op de vermindering van de uitstoot van CO2. Het milieu vaart er dus ook wel bij.

 

Waar u maar wilt

De vele mogelijkheden van LED-verlichting? Die hebben de specialisten van Moekotte in de recente jaren tot in detail verkend en getest. We weten exact hoe u deze kunt toepassen, waar u ook werkt of woont. Van industrieterrein tot noodverlichting. Van tuinverlichting tot fabriekscomplex. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Deze zijn onbegrensd als het om dit unieke fenomeen gaat.