Domotica: er kan meer dan u denkt…

De definitie van Domotica? Een totaalsysteem van elektrotechnische toepassingen. Deze toepassingen communiceren en werken met elkaar. Dit biedt eindeloze mogelijkheden. Zoals vanuit uw stoel verlichting aan- en uitzetten, de beveiliging van uw huis inschakelen en

de verwarming regelen.

 

Zorg & domotica: een gezond koppel

Moekotte wordt steeds meer door de zorgsector gevraagd om geavanceerde domotica toe te passen. Zoals in woningen en zorgcomplexen. De insteek hierbij? Alle mogelijke comfortvoorzieningen zijn automatisch op afstand te besturen en dus ook te programmeren. De zorg kan hiermee een grote sprong vooruit maken door een driedubbele winst: gemak, meer comfort en een maximale zelfstandigheid voor mensen met een beperking.

 

Impuls levenskwaliteit

De talloze mogelijkheden van domotica zetten de poort open tot het besparen van energie, meer veiligheid en meer gemak in de woonomgeving én langer zelfstandig wonen. Vooral door de vergrijzing is dit een actueel issue. Kortom, domotica geeft aan de kwaliteit van werken, wonen, leven en recreëren een aanzienlijke stimulans!

 

Alert met advies

Of u nu opdrachtgever of eigenaar van een woning, bedrijfspand of kantoor bent: u wenst maar één ding: helderheid en transparantie. Moekotte beantwoordt voor de volle 100% aan die terechte eisen. Daarom gaan wij met u het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium rond de tafel in overleg. In een inspirerend gesprek met onze specialisten vertellen wij u alle mogelijkheden om aan uw wensen en plannen tegemoet te komen.