Laat techniek voor u werken

Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw doelstellingen. Wij doen dit met innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Onze efficiŽnte en effectieve toepassingen in technologieŽn verbinden wij met vakkennis in financiŽle, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat wij uitvoeren voor onze klanten. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management, watermanagement, food en farma en andere industriŽle installaties in het algemeen.

Over ons Contact
Building Control
Building Control

Moekotte-Assink is een allround system integrator. Voor werkelijk alle facetten van de gebouwgebonden techniek kunt u bij ons terecht. Zowel voor een apart onderdeel als voor een geÔntegreerd geheel. Door het geÔntegreerd ontwerpen kunnen slimme installaties met minder energieverbruik en meer comfort gerealiseerd worden tegen lagere kosten.

Installatietechniek W & E
Installatietechniek W & E

De vestiging in Enschede huisvest naast Moekotte Enschede ook Moekotte & Assink. De werkzaamheden van Moekotte & Assink op deze locatie zijn geconcentreerd rondom de utiliteit, industrie en particuliere woningbouw.†De circa 30 medewerkers bij Moekotte-Assink vormen een hecht team dat haar expertise aanwendt voor zowel nieuwbouw als verbouw en onderhoud.

Beveiliging
Beveiliging

De Moekotte-Assink beveiligingsdeskundigen zorgen er elke dag voor dat met een goed geÔnstalleerd betrouwbaar systeem de door u gewenste veiligheid wordt geboden. Service, garantie en nazorg. Van advies tot aftersales staan uw wensen bij ons centraal. Wanneer u constateert dat een vreemde uw pand is binnengedrongen, dan is dat een bijzonder emotionele ervaring. De gestolen of vernielde waarden zijn meestal wel verzekerd, maar de emotionele waarde van veel eigendommen is onvervangbaar en komt ook nooit meer terug. Naast de constatering dat uw eigendommen in uw eigen pand niet meer veilig zijn, kan inbraak tot gevolg hebben dat u en uw personeel zichzelf ook niet meer veilig voelt. Moekotte -Assink Beveiligingstechniek biedt hiervoor geruststellende oplossingen.

Duurzame energie

Voor huurders en verhuurders van kantoorgebouwen is het doorgaans aantrekkelijk om energiezuinige voorzieningen toe te passen. Wie efficiŽnte systemen en energiebesparende maatregelen toepast profiteert op verschillende manieren van de voordelen. Duurzaam bouwen is binnen de bouw- en installatietechniek geen toekomstmuziek meer. Het is steeds meer de praktijk van alledag. Daarbij is het fenomeen van duurzaam bouwen doorgedrongen tot in alle facetten van het bouwproces. Installatietechniek neemt hierin een niet meer weg te denken plaats in. Immers, om uw gebouw duurzaam te bouwen en exploiteren is duurzaam installeren noodzaak. Daarom speelt Moekotte & Assink hierin een voortrekkersrol. Conversie en hergebruik hebben de toekomst. Iedereen is ervan doordrongen: onze steden kunnen niet eindeloos groeien. Er is eenvoudig te weinig land, water en andere bronnen. Ons milieu kan die groei niet aan. Inbreiding is hierbij het sleutelwoord tot een verantwoorde oplossing. De verwachting is dat dit fenomeen de komende jaren alleen maar zal toenemen. In de bestaande steden zal de druk op hergebruik van locaties aanmerkelijk toenemen. Momenteel ligt daarbij het accent op sloop en nieuwbouw. Zonde, want naast kapitaal gaan zo ook fraaie panden voor de toekomst verloren. De gevolgen zijn nu al zichtbaar. Zoals het hoge niveau van leegstand van vooral kantoorpanden. Het gevolg? Verloedering en verrommeling. Met waardedaling van het omliggende gebied tot gevolg. Moekotte & Assink biedt hiervoor innovatieve ideeŽn voor hergebruik. Vooral na de kredietcrisis is het denken hierover aanzienlijk veranderd. Mogen wij u inspireren in een persoonlijk gesprek?


Dierenkliniek Oldenzaal

Moekotte & Assink is vanaf begin december 2013 gestart met de voorbereidingen van de installatie technische werkzaamheden voor de gezelschaps dierenkliniek te Oldenzaal Artikel Tubantia: OLDENZAAL - De dierenartsen Michiel van Zuijlen en Brigit Voshaar beginnen aan de Jan Janstraat een dierenziekenhuis. Nu nog runnen de twee dierenartsen hun praktijk aan de Kruijskamp op de Oldenzaalse wijk De Thij. Van Zuijlen en Voshaar bouwen aan de Jan Janstraat een indrukwekkend dierenziekenhuis met zicht op de rondweg Oldenzaal. Het is de bedoeling dat het pand in Juli 2014 opgeleverd word.

Rosen Onderhoudscontract

Vanaf 1 Januari 2014 gaat Moekotte & Assink al het onderhoud op zowel E als W gebied uitvoeren bij de firma Rosen. In november 2013 zijn hiervoor de contracten getekend.

Sealed Air Onderhoudscontract

Vanaf 1 Januari 2014 zal Moekotte verantwoordelijk zijn voor al het onderhoud op E en W gebied bij het onderdeel Diversey van Sealed Air.

Intranet